Путін заклав фундамент для громадянської війни в РФ

Національні добробати завжди будуть на боці своєї місцевої влади, а не Кремля

Чесно кажучи, я великий скептик можливого розпаду РФ. Так, можливо, один-два регіони відділяться, але не більше. Здебільшого розпад РФ для мене ще й дуже не бажаний сценарій. По-перше, розпад держави з ядерною зброєю через конфлікт загрожує безпеці всього світу, а надто найближчому сусіду – нам. По-друге, розпад РФ – це страшний сон Заходу. Вони будуть намагатися не допустити цього будь-якою ціною.

Те, що в нашій країні було страшним сном будь-якої влади, Путін вирішив максимально розвивати

Але Путін може все. За останні місяці цей "всех переиграл" умудрився закласти найбільший фундамент для хаосу, громадянської війни і розпаду Росії – національні добровольчі батальйони. Те, що в нашій країні було страшним сном будь-якої влади, Путін вирішив максимально розвивати. На додачу він ще й вимагає створювати приватні армії компаній. При чому ці національні батальйони фінансуються і формуються напряму в республіках. Тобто коли почнеться заворушка в Росії – вони будуть на боці своєї місцевої влади, а не Кремля.

Насправді це вже мало місце в російській історії. У 1916 році на фоні кризи на фронті російський генштаб вирішив, що національні батальйони більш стійкі до комуністичної пропаганди, тому почав переформатовувати військові частини під конкретні національності. Пізніше це вилилося в парад суверенітетів, а національні батальйони стали основою національних армій.

Здається, Владімір Владіміровіч хотів увійти в історію як той, хто відновив велич Росії, а ввійде як той, хто її знищив.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі