Пугачова кинула виклик особисто Путіну

Тепер будь-яка реакція Кремля лише погіршуватиме ситуацію

Алла Борисівна Пугачова дуже спокійно та чемно написала на своїй сторінці в Instagram про те, що вона солідарна з Галкіним, якому Кремль навісив ярлик "іноагента". І ось ця заява запустила бурю у Росії. Тому що Алла Борисівна є одним із базових елементів сприйняття для росіян. Як хтось влучно написав, "вона є однією з найважливіших складових самого архетипу. Її демарш рівносильний бунту салату олів'є, який раптом став би впоперек горла "патріотам".

Візьму попкорн і подивлюся на це шоу, яке запустили кремлівські дебіли та жінка, у якої тестикули більше, ніж у всієї цієї шобли

І ось ці її ядучі слова про Росію як країну-ізгоя та ілюзорні цілі стали викликом особисто Володимиру Путіну. А слова про солідарність із чоловіком загнали Кремль у глухий кут. Адже тепер кожна наступна дія лише погіршуватиме ситуацію для Кремля. Вибачаться – покажуть слабкість та визнають її правоту. А якщо почнуть переслідувати, то це не викличе підтримки у населення, а матиме зворотній ефект. А я піду візьму попкорн і подивлюся на це шоу, яке запустили кремлівські дебіли та жінка, у якої тестикули більше, ніж у всієї цієї шобли разом узятої.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі