Захід планує повільно душити Путіна. І недаремно

Лох розуміє своє фіаско, тільки коли опиняється без штанів

Після епічного провалу російської армії в Харківській області мало в кого залишилися сумніви, що якби українці отримали достатню кількість західної наступальної зброї, гнали б окупантів до самої Москви. Але колективний Захід має іншу стратегію.

Лідери західних країн побоюються, що Володимир Путін, зрозумівши, що йому хана, застосує ядерну зброю. Війну він таким чином не виграє, але кількість її жертв зросте багаторазово.

Терориста, який захопив заручників, теж довго вмовляють, а потім різко гасять снайперською кулею

Тому, мабуть, прийнято рішення душити Путіна повільно, щоб він зрозумів, що йому кінець, лише тоді, коли нічого страшного зробити просто фізично не встигне. Терориста, який захопив заручників, теж довго вмовляють, а потім різко гасять снайперською кулею. Коли розводять лоха, роблять так, щоб він зміг зрозуміти свій провал тільки після того, як залишиться без штанів.

Захід душить Путіна повільно, але невідворотно. З нового року в Росії заберуть більшу частину нафтодоларів, тобто платити пригожинсько-кадировським ордам просто не буде чим.

Путінський режим впаде несподівано для Путіна, щоб той не встиг насамкінець влаштувати ядерну катастрофу

Розрахунок зрозумілий. В якийсь момент кількість військових та економічних проблем, створюваних путінськиму режиму, перейде в якість. І він швидко (у російських історичних традиціях за кілька днів) впаде несподівано для Путіна, щоб той не встиг насамкінець влаштувати ядерну катастрофу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі