Українським чиновникам діагностована імпотенція

Якщо ми самі не накладаємо санкції на росіян, то навіщо це робити іншим?

Сьомий місяць повномасштабного вторгнення. Більше 1000 російських суб'єктів, які під санкціями у всьому розвиненому світі, в Україні фантастичним чином уникнули лихої долі.

Контрабандисти – під санкціями. Власники конвертаційних центрів – під санкціями. Пересічний мешканець спального району столиці – під санкціями. А, для прикладу, Фрідман та Альфа-банк – ні.

З кожної праски волаємо: накладіть, поки в західних медіа не вийшло розслідування про те, як в Україні ці чарівні люди не потрапили до списків, що підірве санкційний процес у світі та суттєво ускладнить подальше просування санкцій на Заході і контроль за їх виконанням. Адже, якщо ми самі їх не накладаємо, то навіщо це робити іншим?

Знаєте, чого ми добилися за півроку? Сьогодні уряд створив робочу групу по санкціям. С*ка, за півроку – робоча група. Не санкції на росіян, не конфіскація їх майна в Україні, а робоча група. Повна імпотенція апарату чиновників чи корупція? Або два в одному?

І так, зараз вони почнуть вам розповідати, що заважало танцюристу. Поки ЗСУ роблять неможливе реальним, дивуючи цим весь світ, чиновники наслідують їх приклад з точністю до навпаки.

Я правда не вірила, що не накласти санкції на росіян за півроку після повномасштабного вторгнення – це неможливо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі