Російські "волонтерки" шантажують чоловіків сексом

На болотах не втомлюються пробивати чергове дно

Перемоги ЗСУ та постійна бавовна в Криму – головний біль фейкометів Кремля. Чи то страх завершення кар'єри, чи постійні вказівки Кремля посеред ночі, але нормальний сон російські пропагандисти вже перестали бачити.

Соловйов щоденно змінює тон та риторику. Спочатку вказує брати мотики до рук і працювати, щоб на Росії все було добре. Згодом закликає Росію та росіян зберігати "статус мирної країни". А під кінець ефіру вже вказує на необхідність саджати і розстрілювати за прослуховування українських пісень.

Є у нашого народу думка, що "старе, мов мале", а російські бабці із загонів Путіна лише підтверджують це твердження і роблять усе, аби тішитися і не плакати. Відтак у них плани на велику політику, особисті рекомендації Ненсі Пелосі та впровадження імпортозаміщення власними силами. Важко не помітити, що бабусі навіть найняли СММ-спеціаліста, який тепер знімає та монтує їхні постановні ролики.

Блогерка Еліна, яка раніше закликала гвалтувати та палити все українське, нині стала волонтеркою. В паузах між виливанням бруду у мережі вона ще й організовує збори на підтримку російської армії, а також вербує чоловіків, шантажуючи їх… сексом.

Як бачимо,незмінними на Росії залишаються Путін і брехня. І якщо на зміну першого можуть вплинути тільки ЗСУ, то друге оновлюється щоденно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі