Все логічно, дебіли! Росіяни залазять в борги

Санкції не діють, казали вони

Та що ж це за день такий! Новини з РФ одна краща за іншу.

Росіяни продовжують залазити у борги. У липні банки видали 1,01 млн руб. споживчих кредитів, що на 12,6% більше у порівнянні з червнем, повідомило Нацбюро кредитних історій (НБКІ). Зростання кількості виданих споживчих кредитів триває четвертий місяць поспіль. Найчастіше беруться кредити на придбання продуктів харчування, дрібної побутової техніки чи ліки.

Після початку вторгнення в Україну росіяни почали частіше купувати одяг, взуття та аксесуари у секонд-хендах

На цьому тлі логічно виглядає й друга новина. Після початку вторгнення в Україну росіяни почали частіше купувати одяг, взуття та аксесуари у секонд-хендах, пишуть "Ізвєстія" з посиланням на дані банків. Інтерес росіян до секонд-хенду підвищився з березня 2022 року на тлі відходу з країни закордонних магазинів одягу та зниження їх особистих доходів, вважають аналітики.

"Санкції не діють", – казали вони. "Хоч каміння з неба", – казали вони. "От задля цього і треба було починати війну?" – питаємо ми. А без війни росіяни не хотіли чи не могли купувати у секонд-хендах та брати більше кредитів на їжу? Тоді все логічно. Дебіли! Тепер ми створили їм всі умови. А каміння з неба буде трохи пізніше.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі