Чого боїться Путін

Ця фобія й перетворила кремлівського диктатора на терориста №1

Путін боїться виглядати слабаком. Це одна із найбільших фобій московського диктатора. Але застосування терору російської армії проти мирного населення України є саме визнанням фактичної слабкості.

Поясню. Застосування терору в абсолютній більшості випадків є методом слабшої сторони в конфлікті. Сторони, яка не спроможна досягти бажаного результату та цілей в рівному протистоянні. В нашому випадку – на полі бою, де воюють дві армії. Попри всю перевагу в "живій силі та техніці", в масштабах боєкомплекту, армія-агресор за чотири з половиною місяці війни так і не наблизилася особливо до досягнення цілей (декларованих чи реальних), заради яких ця війна починалася. Є якісь лише відносні тактичні здобутки, які складно підняти на щит навіть російській пропаганді з усім її потенціалом. А останні тижні завдяки новій зброї від союзників, зокрема, від "хімер" (як їх називають самі вороги) ЗСУ завдали цілу серію дуже болісних ударів по агресору. І це лише початок, далі буде. Путін, його оточення, його генерали це розуміють. Або хоча б відчувають. Тому й почали робити ставку на фактичні терористичні акти – на масове вбивство цивільного населення. Вони розраховують масштабувати страх на все суспільство, щоб українці тисли на політичне керівництва і вимагали "припинити війну", тобто, по суті, здатися на вимоги Кремля.

Замість страху, паніки та відчаю, які намагаються посіяти російські терористи, ми тільки посилюємо свою лють

Однак, Путін не знає Україну (якби знав, не нападав би у лютому). Замість страху, паніки та відчаю, які намагаються посіяти російські терористи, ми тільки посилюємо свою лють, прагнення відплати і справедливого покарання вбивць. Страх – це те, що дозволяє Путіну керувати Росією. Але для України така технологія не пройде. Тактика російського державного терору приречена. А Путін, який починав із "мочіння в сортирах" терористів, на кінець своєї кар'єри й життя перетворився сам в терориста №1.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі