Біполярний розлад Лаврова посилюється

Водночас зі здоровим глуздом прощається не лише він, а й більшість росіян

Повна втрата орієнтирів та відчуття світу – це доречна оцінка ситуації, яку спостерігаємо на Росії. Попри загальновідомі факти занепаду російської економіки, Кремль звітує про зростання рубля, зміцнення економіки, розвиток промисловості та світле майбутнє Росії наодинці. Адже, як виявляється, Росія лише страждала від зовнішньоекономічної торгівлі, продажу своєї сировини та продукції.

Здоровий глузд інколи відмовляється навіть сприймати деякі заяви Путіна або Лаврова. Останній веде свою комунікацію у стилі біполярного розладу: він то вихваляє превентивні дії Росії, то засуджує аналогічні дії Заходу. "Знаємо, що у наших західних друзів багато різних фобій, комплексів: своєї переваги, непогрішності. Але в них ще паранойя. У будь-якому процесі, де Захід не бере участі та не контролює, вони бачать фронду, загрозу своєму домінуванню. Пора цих манер і звичок позбавлятися", – стверджує Сергій Лавров.

І якщо представники Кремля знають, за що вони ганьбляться і як у такий спосіб намагаються зберегти накрадене десятиліттями, то звичайні росіяни втратили клепку без причин. Загони Путіна щоденно видають відео з економічними рекомендаціями Заходу, блогери радять езотеричні методи притягування грошей, але однаково бідність полонить все навколо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі