Путін дав усім урок майстерності

Що б не декларував кривавий диктатор, він добивається зворотного – і в цьому йому немає рівних

Що не кажи, але Путін – справжній гросмейстер великої політики. Буквально дива творить на світовій шахівниці – добився все ж таки розширення НАТО, приманив Альянс до російських кордонів.

Швеція та Фінляндія десятиліттями (перша навіть років двісті) пишалися своїм нейтральним статусом і не вступали до жодних військових союзів. Від НАТО вони теж намагалися триматися подалі і за задиристого Хрущова, і застійного Брежнєва, і навіть за кривавого Сталіна. Але Путін зміг... Він досяг неможливого... Знову всіх переграв... Влаштував війну в центрі Європи і налякав флегматичних скандинавів настільки, що вони, буквально задерши штани, побігли до НАТО.

Що б Путін не декларував, він добивається рівно протилежного. Боротьба проти розширення НАТО призвела до вступу до Альянсу нових країн. "Боротьба за мир" на Донбасі – до широкомасштабної війни. "Захист" його мешканців – до їхнього фізичного знищення. Возз'єднання "братських народів" – до кривавої ворожнечі між ними.

Цікаво, коли жителі російських Нью-Васюків зрозуміють, що цей "гросмейстер" програв усі свої партії та їхнє майбутнє на додачу?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі