Росіяни передислоковують техніку. Ось що це може означати

Водночас вони несуть втрати, які The New York Times називає катастрофічними

Ворог не припиняє спроб оточити та розгромити угруповання Об'єднаних сил у районі Лисичанська. Противник продовжує наступ за напрямком Вовчоярівка–Верхньокамʼянка, намагаючись оточити Лисичанськ.

За інформацією місцевих джерел, окупантам вдалося захопити село Вовчоярівка і просунутися вбік села Малорязанцеве, на південь від міста Лисичанськ.

Наразі тривають запеклі бої поблизу села Берестове. Противник намагається взяти під контроль трасу Т1302. Ворог також атакував у напрямку Спірного, але з великими втратами у живій силі змушений був відійти.

Для розвитку наступальних дій противник прагне форсувати Сіверський Донець у районі сіл Серебрянка і Білогорівка

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", для розвитку наступальних дій противник прагне форсувати Сіверський Донець у районі сіл Серебрянка і Білогорівка.

Про наміри окупантів свідчить передислокація техніки понтонно-мостового підрозділу російських окупантів у напрямку Сіверськодонецьку. Координати понтонних переправ, місць скупчення важкої бронетехніки й особового складу окупантів були передані представникам розвідтовариств.

Наступного дня ЗМІ з посиланням на Держприкордонслужбу повідомили, що українські артилеристи прямими влучаннями розбили БТРи угруповання російських загарбників, що намагалися переправитися через Сіверський Донець поблизу Серебрянки. Внаслідок цього росіяни втратили кілька одиниць техніки та кілька десятків особового складу.

За даними Інституту вивчення війни, поблизу села Білогорівка могли бути вбитими або пораненими до 485 російських солдатів та знищені понад 80 одиниць техніки

За даними Інституту вивчення війни, поблизу села Білогорівка могли бути вбитими або пораненими до 485 російських солдатів та знищені понад 80 одиниць техніки.

У виданні The New York Times такі втрати росіян назвали катастрофою.

Цей факт ще раз свідчить про те, що український рух спротиву працює плідно й ефективно, незважаючи на доволі складну ситуацію на окупованих територіях.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі