Росіяни не втомлюються викликати до себе презирство

В цьому їм допомагають "кращі представники" нації – придворний блазень Лавров, коматозник Путін та порноакторка Лола Тейлор

Чим би діти не тішились, аби не плакали – за цим принципом продовжує працювати російська пропаганда, втішаючи керівництво та народ солодкими історіями перемоги.

Окрім відомих пропагандистів Кремля, в Telegram починає набирати обертів нове обличчя – Зарубін. Саме він "здобув" (важко і самостійно) для редакції ексклюзивне інтерв'ю Путіна, саме він повсюдно їздить за ним та робить молодіжні сюжети про лідера-царя-вождя нації. "Лише правда, жодної джинси!" А росіяни вірять та дивляться.

Все рідше Лавров стримує емоції та потрохи перетворюється у придворного крикуна. Його чіткі пропагандистські повідомлення остаточно перестають сприйматися зовнішнім світом. Журналісти та телеведучі інших країн дозволяють собі відкриту критику в ефірі та викриття брехні цього співучасника воєнних злочинів в Україні у ході російсько-української війни.

Тим часом росіяни у Європі не можуть заспокоїтися та ведуть власну війну з Україною, що в результаті лише посилює ненависть до всього російського серед європейців.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі