Агентів Москви вистачає навіть в Офісі президента

Але за кожним з них обовʼязково прийдуть

Тут один провладний канал-мільйонник вирішив на мене наїхати, бо я нагадав, що Олег Татаров (заступник голови Офісу президента) — проросійський чорт.

Нагадаю, Татаров у дні вбивств Небесної сотні як представник МВС казав, що люди вбили себе самі. Далі він працював у агента РФ Андрія Портнова. Захищав як адвокат проросійських бойовиків, що намагались створити так звану ОНР в Одесі. Далі розповідав кремлівську тезу про "зовнішнє управління" і… крав мільйони у Нацгвардії. За це отримав підозру від НАБУ, але Ірина Венедіктова забрала справу у бюро та рятувала його дупу. Ну і ще Татаров був адвокатом дружин найманця, що намагався мене вбити на замовлення Труханова. Особисто вимагав у клопотанні до слідчого дати мені підозру за самозахист за статтею, що передбачає довічне. Адвокат Татарова (ще беркутівців захищає) Бівалькевич в суді керує прокурорами та теж вимагає дати мені довічне.

Так ось, гнида Татаров, виявляється, герой оборони Києва! Він особисто врятував столицю! Зубами танки гриз, ракети відбивав та орків бив одним лише поглядом. Керував обороною міста, а не те що я, як лох з артою в лісі працював.

Цей наїзд цілком збігається із меседжем Арестовича: "Активісти зло, вони вороги, треба активістів знищити".

Нагадаю, що був у нас вже один поц, що воював проти громадянського суспільства. Сидить у Ростові зараз

Нагадаю, що був у нас вже один поц, що воював проти громадянського суспільства. Сидить у Ростові зараз.

Тримати в ОП проросійського Татарова під час війни — відверта дурість та шкода для держави. Воювати під час війни проти активістів, прибираючи фокус із росіян — шкода для країни ще більша.

А Татаров так, чорт. І буде покараний після нашої перемоги. "Внєшнєє управлєніє" прийде по кожного агента Москви.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі