Шольц свідомо може підігрувати Путіну

Відтягнення поставки озброєння — це максимальне сприяння російській операції

Цього тижня з'явились явні ознаки такого підігрування. Розберемо. Перша новина — це відмова Німеччини санкціонувати передачу Україні іспанських танків. Про які поставки зброї може йти мова, коли навіть санкцію іншим державам зробити не дають. А самі німецькі поставки чомусь постійно переносяться в часі, хоча Шольц не втомлюється розповідати про прийняте рішення щодо надання нам зброї.

Друге — це ситуація на фронті. Справа в тому, що під Ізюмом вже другий тиждень сконцентрована орда розміром з 21 БТГр. 6 БТГр в першому ешелоні, 15 — в другому. Ще біля 20 БТГр і 5000 одиниць військової техніки, а також приблизно 250 танків зосереджено біля кордону в Бєлгородській області. Вся ця орда ще минулого тижня мала вирушити на оточення Слов'янська. Однак саме наші артилерійські удари зупинили ці наміри. Я думаю, справжньою причиною зупинки є також очікування закінчення у нас артилерійських припасів, з якими дійсно є питання. Хоча насправді за умови ефективної поставки західного озброєння очікування для росіян дорівнювало б смерті.

Природа цієї домовленості в тому, що Путін пообіцяв Шольцу зупинитись на рубежі Луганської та Донецької областей

Оскільки російські війська можуть дозволити собі чекати, а ми таки в цей час дійсно отримуємо дуже мало від наших "союзників", я схиляюсь до думки, що є неформальна домовленість між умовним Шольцом і Путіним. Природа цієї домовленості в тому, що Путін пообіцяв Шольцу зупинитись на рубежі Луганської та Донецької областей. Відтягнення поставки озброєння — це максимальне сприяння російській операції, оскільки саме брак зброї з нашого боку дозволяє їм просуватись.

Завтра відбудеться третій Рамштайн. Сподіваюсь, там буде відверта розмова, в тому числі й на тему можливого підігрування російським військам.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі