Путіна "кидають" свої

Вони намагаються врятуватися, а отже, не вірять в шанси Путіна на успіх у війні

Радник Володимира Путіна Валентин Юмашев подав у відставку. Той самий, який був зятем Бориса Єльцина та став тим, хто обрав йому в наступники кривавого диктатора. Ставка була на те, що Путін зможе зберегти всі накопичення клану Єльцина, дасть можливість їм заробляти й надалі та не буде чіпати.

А що ж зараз? "С" — санкції. Таке рішення Юмашева про відставку — це намагання їх уникнути, зберегти активи. Та й схоже, що куплений ним незадовго до війни будинок на Карибах має більш мальовничі краєвиди, ніж російська реальність. Юмашев, як і всі люди з клану Єльцина, дуже любить жити на Заході. Тому відставка — це лише намагання врятувати своє комфортне життя не в Росії.

Додавши відставку Юмашева до попередньої відставки Анатолія Чубайса, маємо дуже гучний дзвіночок

Юмашев ніяк не впливав на політику в Росії. Він просто мав якісь гарантії від Путіна та заробляв гроші. А додавши відставку Юмашева до попередньої відставки Анатолія Чубайса, маємо дуже гучний дзвіночок. Адже саме вони були першими, хто доєднався до команди Путіна, попередньо привівши його до адміністрації президента РФ. І вони ж першими покинули корабель після початку повномасштабного вторгнення. Цим самим вони показали, що не вірять в шанси Путіна на успіх у війні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі