Програш у цій війні дає шанс на іншу Росію

Історично складається так, що поразка Росії у війнах призводить до державних переворотів

Росіяни як нація сформувалися за Івана Грозного. У цей час на Росії вибудовувалася деспотична модель правління. Тому для них влада — це ті, хто проявляє жорстокість. Якщо цієї жорстокості не проявлять, то росіяни почнуть задумуватися, чи це дійсно їхня влада.

У процесі творення цього специфічного народу виробилися такі норми та стандарти суспільного життя, що їх повинні постійно карати. Це для росіян є показником сили й могутності правлячої верхівки. Вони століттями живуть у цій пастці, у цьому їхня реальна трагедія.

У їхній ментальності влада має бити: або їх, або когось

У їхній ментальності влада має бити: або їх, або когось. Виходячи з цієї логіки, поразка Росії у війнах призводить до державних переворотів. Так складається історично. Володимир Путін теж прийшов до влади через поразку у війні. Росіяни зараз в тій ситуації, що були німці після Другої світової війни. Коли німці програли, то змінилися назавжди. Для Росії поразка у війні з Україною стане другою. Першою вони вважають розвал Радянського Союзу. Після цього їх народ зрозуміє, що агресивна та імперська політика веде до поразок. Тому програш дає шанс на іншу Росію.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі