Мавпяча віспа — чергова "біологічна зброя" України

Шкода тільки, що розробку бойових качок підвищеної дальності довелось поставити на паузу

У країні-денацифікаторі поширюється неправдива інформація про те, що мавпяча віспа створена в наших біолабораторіях. Відсутність випадків захворювання у самій Україні пояснюється тим, що все населення було масово та таємно вакциновано.

Спростування:

1. Відомо, що люди, щеплені від натуральної віспи, мають захисні антитіла до мавпячої віспи. Всі, хто народився до 1980 року, щеплені від натуральної віспи. Все керівництво країни-демілітаризатора не першої молодості та народилося до 1980-го. Звідси випливає, що витрачати гроші на виведення етнічної скрєпоспрямованої мавпячої віспи немає жодного сенсу, оскільки вона не зможе вразити головну цільову аудиторію.

Неможливо пояснити випадки масового зараження в Європі, оскільки наші етнічні качки є високоточною зброєю та не можуть переплутати Європу з країною "побєдівших скрєп"

2. На рівні логіки та здорового глузду неможливо пояснити випадки масового зараження в Європі, оскільки наші етнічні качки-переносники вірусів є високоточною зброєю і напевно не можуть переплутати Європу та країну "побєдивших скрєп".

3. Випадки зараження у Канаді, США, Аргентині та Австралії ніяк не можуть бути пов'язані з українськими біолабораторіями, оскільки наші етнічні качки 2-го покоління мають обмежену дальність та не здатні перетинати океан. На жаль, розробку качок 3-го покоління (підвищеної дальності) зараз поставлено на паузу у зв'язку з переїздом основної маси лабораторій до Монголії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі