Після заяви в стилі "самі винні" російської церкви не повинно бути в Україні

Який сенс зносити пам'ятники Пушкіну і забороняти проросійські партії, якщо у нас буйно квітне РПЦ МП?

Рociйська церква сміє вимагати від України припинити "беззаконня на релігійному ґрунті". Ем-м, що ще українська держава має зробити для pociйської церкви? Може, виділити грошей з бюджету чи віддати в користування Софію Київську?

А ще РПЦ заявляє про те, що Росія напала на Україну через Томос. Так-так, логіку "сама винна", яку московські попи часто просувають щодо зґвалтувань, вони також поширюють і на політику.

І загалом, РПЦ висловлює занепокоєння "непоодинокими випадками розпалення в Україні ворожнечі і розбрату на релігійному ґрунті".

Йдеться зокрема про законопроєкт, який є зареєструвала. Я вдячна за таку високу оцінку моїх зусиль. Планую докладати їх вдвічі більше.

Тому що добре пам'ятаю, що Рociя не вперше окуповує українські міста, знищує людей, краде врожай та намагається переписати історію. До цього вона 70 років коїла з Україною те саме — просто під вивіскою "СРСР".

Але ми забули про це. Згадайте, який рейтинг був у проросійських партій, які позиції займало pociйське телебачення, телеканали, музика до 2013 року? Якими були суспільні настрої щодо "братнього народу", скільки вірян ходило до московської церкви? Ходило й досі ходить.

Я боюся, що навіть після нашої неминучої перемоги Pociя знайде спосіб відновитися на українській землі

Я боюся, що навіть після нашої неминучої перемоги Pociя знайде спосіб відновитися на українській землі. Як гідра, у якої на місці відрубаної виростає дві нові голови. Який сенс зносити пам'ятники Пушкіну і забороняти проросійські партії, якщо у нас буйно квітне РПЦ МП?

Агентів впливу РФ потрібно викорінювати радикально й повністю — як бур'ян.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі