Путін недооцінив нашу ненависть

Він зупиниться лише там, де ми зупинимо його

Путін бомбить наші тили: аеродроми, склади з боєприпасами, військову інфраструктуру. Так роблять на початку кожної війни. І так намагаються посіяти паніку.

Вони атакують наші кордони з різних точок, у тому числі з території Білорусі. Винятково для того, щоб наш Генштаб не знав, у який бік перенаправити резерви.

Тобто на 10 напрямках роблять демонстрації наступу – переходять кордони і йдуть в глибину. Але сконцентровані сили на більшості таких напрямків – до 1-2 батальйонно-тактичних груп, тобто 1-1,5 тис., максимум 3 тис. з супутніми частинами.

Але ж ми розуміємо, що росіяни не стануть розпорошувати сили. І головними напрямками стануть два-три.

Вони намагатимуться зробити котли. Щоб Путін, якому жмуть лаври Гітлера, міг кричати про непереможність рускіх. "Деды воевали" і ми можем.

Але, сподіваюся, що Джеймс Бонд і куплені Пентагоном радистки Каті вже відстучали американцям, де буде головний удар. Та тут не треба семи п'ядей, щоб здогадатися, куди вони націлилися насправді. Їм потрібна швидка перемога над основними нашими військами.

Тому, крім лінії зіткнення, питання, куди вони ще вдарять: східніше Харкова чи західніше? І це – основне питання кампанії.

Думаю, у нашому Генштабі уже все знають.

У бої у великих містах вони втягуватися не будуть. Бо страшно потрапити у пастку, як у Грозному. Принаймні, на вечір чи завтрашній ранок їхні стратегічні задуми будуть відомі остаточно усім.

У бої у великих містах вони втягуватися не будуть. Бо страшно потрапити у пастку, як у Грозному

Путін сказав, що його не цікавить українська територія, а лише Донецька і Луганська області. Але ми знаємо ціну словам Путіна. Він зупиниться лише там, де ми його зупинимо.

Вони не руйнують мости, а значить самі хочуть ними скористатися. Вони не рвуть інфраструктуру міст: ТЕЦи, водоканали, газові мережі. Значить думають, що десь їх зустрічатимуть хлібом-сіллю. І ми знаємо, що це головна помилка Путіна.

Він недооцінив нашу ненависть.

А наша ненависть посилюватиметься з кожним днем!

Смерть російським окупантам!

Слава Україні!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі