Геннадій Друзенко
Правник, волонтер, ветеран АТО, співзасновник ПДМШ ім. Миколи Пирогова
17.02.2022
2

"Слуги народу" разом зі своїм вождем дозріли до смітника історії

Щойно влада стає нудною – на часі шукати їй альтернативу

Я напевно належу до останнього покоління, яке встигло побувати в комсомолі. Вчора я пережив справжнє дежавю. Таке враження, що "Марафон єднання" організували комсомольські ватажки часів пізнього совка. Які давно ні у що не вірили, але завжди були ладні виконати абсурдні забаганки партії. Все нагадувало стилістику першої половини 1980-х, тільки перефарбоване у жовто-блакитний колір: звитяги, перемоги, досягнення. Хіба що колгоспниць з рекордними надоями та передовиків виробництва бракувало.

Для мене назавжди залишиться справжньою загадкою, як ці молоді люди, що наразі панують у владних кабінетах і живуть у смартфонах, так точно відтворюють несмак і сірість брежнєвських часів.

Все нагадувало стилістику першої половини 1980-х, тільки перефарбоване у жовто-блакитний колір: звитяги, перемоги, досягнення. Хіба колгоспниць з рекордними надоями та передовиків виробництва бракувало

Браво, Олександре Ткаченко! Якщо потрібно було скомпрометувати ідею серйозної розмови про те, що нас насправді єднає (окрім відрази до Путіна), ви це зробили блискуче! Разом з аматором ведучим (хоча в залі було ціле сузір'я справжніх профі з провідних телеканалів країни).

Певен, Коломойський за такі три години нудоти в праймі одразу погнав би вас з "1+1". А Володимир Зеленський з посади міністра не пожене. Бо він і є еталонний український комЗЕмолець. І в цьому як у краплі води відбивається засаднича проблема української державності – оболонки, ненаповненої змістами.

Три нудні години в пафосному Конгресно-виставковому центрі "Парковий" переконали мене, що "Слуги народу" разом із своїм вождем дозріли до смітника історії. Влада може помилятись, може бути некомпетентною чи контроверсійною, але щойно вона стає нудною – на часі шукати їй альтернативу.

Я думав у вас тільки Дмитро Разумков родом з комсомолу. А у вас кожен другий – продукт безликих спальних районів пізнього совка.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі