Щастя для Путіна. Його розуміє божевільний Лукашенко і "Талібан"

Перемога російської дипломатії

"Талібан" визнав Крим російським.

Оце перемога російської дипломатії. І зрозуміло ж, що бородачі з автоматом не просто так прокинулися вранці, зробили намаз, закидали камінням пару волелюбних жінок і після цього визнали Крим російським. Це могло стати лише результатом тривалої роботи російських дипломатів і спецслужб. Які дуже старалися, йшли на поступки, робили приємне, щоб отримати це зізнання. Може, пообіцяли знижки на наркотрафік до Європи.

І ось навіщо? Цікаво, що має бути в голові у мешканців Кремля, якщо їм важливо отримати визнання від лідерів "Талібану"? Ті ще законодавці мод у світі. На що це має вплинути? Підняти рівень гордості у росіян? Дивіться, "Талібан" із нами? "Крим і Кабул наші"? Путін усіх переміг і домігся поваги у світі?

Цікаво, що має бути в голові у мешканців Кремля, якщо їм важливо отримати визнання від лідерів "Талібану"?

Чи думають, що це підвищує легітимність крадіжки? Якщо місцевий маніяк визнав, що ти законно вкрав телевізор у сусіда, то це означає, що ти таки не порушив закон? Причому не місцевий авторитет, бо Росія і є місцевим авторитетом на районі, а так, маніяк із парку на краю міста. Після такого, звичайно, вся інтелігенція на районі повірить, що ти законно вкрав телевізор.

Для цивілізованої людини здається, що якщо ваші дії схвалює "Талібан", ви робите щось не так. Це якщо вас раптом в Україні почне хвалити Дубінський. Отже, ви десь помилилися. Але для росіян, зважаючи на все, все навпаки. Принаймні для тих, хто сидить за кремлівською стіною. Їм хочеться почути схвалення хоч би від "Талібану". Ось вона, справжня самотність. Самотність у Кремлі. Коли поговорити нема з ким. І хочеш, щоб тебе визнали хоча б лідери середньовічних терористів.

І ось парадокс. Ти сильний. Страшний і сильний. Ти силоміць забрав у слабшого сусіда Крим. І що? І тепер ти мусиш шукати схвалення цього вчинку. Підлабузнюватися перед талібами. І щодня перед дзеркалом повторювати фразу "Крим наш". Тебе дратує "Кримська платформа", бо там збираються пристойні люди. І ці люди не визнають твоє злодійство. Хоч ти страшний і сильний. І доводиться задовольнятися "Талібаном". Така от доля. Великий лідер і твої друзі – це божевільний Лукашенко та бородатий мужик з автоматом, який щойно спустився з гір.

Щастя – це коли тебе розуміють. Колись говорили у старому радянському фільмі. Щастя для Путіна тепер – це коли тебе розуміє божевільний диктатор Лукашенко і таліб із автоматом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі