Білоруси роблять ще одну спробу побороти тиранію

Вимоги народу розлютили Лукашенка

У Білорусі живе тиран Лукашенко. У Білорусі живе боягузливий тиран, який фальсифікував вибори, щоб не втратити владу. У Білорусі живе кривавий тиран, який вбивав своїх громадян, щоб залишитися при владі.

Сьогодні Білорусь – це тоталітарна держава, в якій відсутня свобода слова, переслідують інакодумство та дають терміни незгодним. А ще влада Білорусі продовжує вбивати своїх громадян. Але і все це не дає Лукашенку надії на спокійну старість тирана. Тому він готовий віддати незалежність та суверенітет Білорусі Путіну в обмін на гарантії особистої безпеки. Лукашенко готовий влити Білорусь до складу РФ в обмін на свої бажання. І багатьом білорусам це не подобається. Тому вони шукають форми протестів, які дозволять їм змінити ситуацію та скинути ярмо зі своєї шиї.

Лукашенко готовий віддати незалежність та суверенітет Білорусі Путіну в обмін на гарантії особистої безпеки

Лідер "Білоруського об'єднання робітників" Сергій Дилевський закликав білорусів залишатися вдома з 1 листопада і висунув владі 10 вимог:

1. Припинення репресій, звільнення всіх політичних ув'язнених і незаконно заарештованих.

2. Приведення зарплат, стипендій та пенсій у відповідність до реальної економічної ситуації в країні.

3. Початок прямих переговорів між владою та демократичними силами з обов'язковою участю робочих лідерів щодо проведення нових президентських і парламентських виборів для вирішення політичної та економічної кризи.

4. Відновлення звільнених працівників, виключених студентів і гарантії безпечного повернення всіх громадян Республіки Білорусь, які залишили країну через репресії.

5. Реалізація права на діяльність незалежних профспілок, у тому числі створення нових.

6. Реалізація конституційного права громадян на вільне пересування.

7. Реалізація права громадян на захист від Covid-19, у тому числі шляхом вакцинації міжнародно визнаними вакцинами. Захист прав медиків.

8. Реалізація конституційного права на свободу слова. Негайне звільнення всіх журналістів і блогерів.

9. Нормалізація відносин із країнами сусідами. Припинення "гібридної" міграції.

10. Створення сприятливих умов розвитку малого та середнього бізнесу.

Путіну не потрібна Білорусь, що бунтує. Він хоче покірну колонію

Ці вимоги розлютили Лукашенка. Він і раніше був готовий здати всі інтереси і незалежність Білорусі Путіну, щоб убезпечити своє правління, а тепер страх заганяє його в кут. Але й Путіну не потрібна Білорусь, що бунтує. Він хоче покірну колонію. Тому Лукашенко боїться страйку. А білоруси хочуть жити, як люди, а не як безмовні кріпаки. Так, білоруси роблять ще одну спробу боротьби з тиранією, і їх треба підтримати. Потрібно підтримати, як мінімум, морально. Їм це потрібно. І нам це потрібно. Вони мають право жити у вільній Білорусі. У вільній від тирана Лукашенка. Підтримайте їх! І нехай у наших братів із Білорусі все вийде!

Живе Білорусь!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі