Ватники з ЄС сунуть натовпом в Росію, щоб вакцинуватися "Спутником"

Ледь не вплав Нарву з Даугавою перепливають

Ви даремно смієтеся над фразою Путіна про те, що з деяких європейських країн їдуть в Росію робити щеплення "Спутником". Це щира правда. Сунуть натовпом. Просто він не сказав, хто саме.

А суне совкова вата. Вся совкова Прибалтика - я зараз навмисно вживаю саме цей совковий термін - так ось росіяни з Прибалтики, у яких у всіх російські паспорти, реально сунуть натовпом в Росію, щоб прищеплюватися там "Спутником". При тому, що в країнах Балтії проблем з вакциною вже немає зовсім - і Pfizer, і AstraZeneca, і Moderna, і Johnson, якого взагалі один укол потрібен, і що хочеш. Намети встановлені прямо в магазинах - зайшов за пивом, вколовся. Але ні. Ледь не вплав Нарву з Даугавою перепливають.

Нарва, наскільки я чув, щеплена "Спутником" взагалі мало не вся, поголовно. І це проблема для Естонії, наприклад.

Андрій Шипілов пише, що вся кіпрська вата тримає в облозі російське посольство, чекаючи на "Спутник". А особливо обдаровані йдуть до підпільних лікарів, де їм роблять підпільне щеплення хрін знає чим, що втридорога впарюють, як "Спутник", але сертифікати при цьому видають, як на Pfizer. Люблю таких людей. На дурнях завжди треба робити гроші.

Особливо обдаровані йдуть до підпільних лікарів, де їм роблять підпільне щеплення хрін знає чим, що втридорога впарюють, як "Спутник", але сертифікати при цьому видають, як на Pfizer

Така ж ситуація і в Німеччині. Весь ковбасний совок, який іммігрував туди, оргазмує на "Спутник".

Так що так, їдуть. Так, натовпами. Так, жителі країн ЄС.

Просто всі чомусь подумали, що їдуть німці з британцями і шведами.

А їдуть російські ватяні сіропаспортники.

Решта все правда

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі