Завершується ера Меркель. Але вона не зникне з політичного горизонту

Не багато глав держав можуть тролити Путіна

Завершується "ера Меркель" (26 вересня в Німеччині обирають парламент. Після 16 років урядування канцлерки Ангели Меркель країна визначить її наступника. - Gazeta.ua).

Після виборів вона ще кілька місяців залишатиметься канцлером, але це вже перехідний період. Я напишу про неї після виборів, якось недостойно починати оцінювати її епоху перед ними.

Меркель точно не зникне з політичного горизонту. Дуже ймовірно, що ми ще будемо просити її за необхідності говорити з Путіним. Вона одна із зовсім небагатьох, хто може Путіна потролити.

Наприкінці довгих переговорів Меркель попросила принести пива і перед Путіним поставили пляшку Радебергер, що готується неподалік Дрездену, де він служив у резидентурі КДБ. Троллінг йому не сподобався

Під час Нормандського саміту у Берліні наприкінці довгих переговорів Меркель попросила принести пива і перед Путіним поставили пляшку Радебергер - пива, що готується неподалік від Дрездену, де він служив за радянських часів в резидентурі КДБ. Троллінг Путіну не сподобався, пиво він пити не став, а от посміхатися одразу перестав.

Не знаю, скільки у світі є керівників країн, які можуть тролити Путіна, а от Меркель може. Тому не просто так вона" улюблений" керівник країни для українців - вона подобається більш ніж 70% українців, за останніми опитуваннями. Ми ще будемо сумувати за Меркель.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі