Обійми з представниками окупанта обнуляють будь-яке спортивне досягнення

Перед змаганнями потрібно привозити наших спортсменів до Дніпра – спочатку до Музею АТО, а потім до госпіталя

Наші спортсмени завершили виступ на Олімпійських іграх-2020 у Токіо. Їм вдалося завоювати 19 медалей - 1 "золото", 6 срібних нагород і 12 "бронз". За загальною кількістю медалей Україна перевершила досягнення Ігор-2012 в Лондоні, проте тоді у нас було 5 золотих нагород. Ми щиро дякуємо нашим олімпійцям та бажаємо їм нових перемог та покращити всі результати.

Сподіваюсь, що всі розуміють взаємозв'язок між тим, скільки грошей вкладається у спорт та скільки отримується перемог. Тож треба робити висновки та займатися розбудовою дитячого спортивного напрямку в Україні. І не імітувати, а справді займатися.

Ляпас для всіх, хто боронив, боронить та буде і далі захищати Україну від рашистської навали

А ще в мене є окрема пропозиція. Вважаю за необхідне перед будь-якими змаганнями привозити наших спортсменів до Дніпра та спочатку везти їх до Музею АТО, а потім до госпіталя. Це допоможе їм краще зрозуміти те, хто з 2014-го та якою ціною забезпечив їм можливість тренуватися в незалежній Україні та виступати під нашим прапором. І, може, вони тоді зможуть зрозуміти головне, що цьомки та обіймашки з представниками країни-агресора та окупанта - це ляпас для всіх, хто боронив, боронить та буде і далі захищати Україну від рашистської навали. І це фактично обнуляє будь-яке спортивне досягнення та допомагає Кремлю просувати свої наративи!

Ще раз дякую всім спортсменам та тренерам за їхні зусилля та досягнення!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі