Готуймося до великої тотальної війни за право бути українцями

Москва максимально використовує білоруський фактор у протистоянні з Україною

Усі роки після Майдану, коли почалась відкрита російсько-українська війна, йшла невидима боротьба спецслужб, структур, організацій, людей.

Ми - украінці - воюємо за своє, за честь, за славу, за народ, за Українську самостійну соборну державу. За свободу, справедливість, добробут. Врешті - за домашні огнища і вівтарі.

Вони - кацапи - намагаються продовжити свою імперську експансію, поневолити українську націю, забрати у нас свободу, віру, історію, мову. Вони - імперські виродки - бачать в нас тільки рабів та хохлів-манкуртів, які або зречуться своїх святинь, або будуть знищені як нація.

Вони - імперські виродки - бачать в нас тільки рабів та хохлів-манкуртів, які або зречуться своїх святинь, або будуть знищені як нація

Ця війна за незалежність і державність українського народу триває вже сотні років. Одним із її аспектів є боротьба спецслужб путінської Ерефії та її збидлізованих сателітів проти наших українських державозахисних структур.

Після окупації українського Криму та частини Донецької і Луганської областей Москва практично безкровно взяла під тотальний контроль Білорусь. Тепер вона максимально використовує білоруський фактор у протистоянні з Україною: тисячікілометрове "нависання" ворожих військових угрупувань над нашим північним кордоном, "вагнергейти", ліквідації на суверенній українській території білоруських журналістів та опозиціонерів тощо.

Вбивство, замасковане під суїцид, у Києві білоруського хлопця - це теж один із аспектів гібридної війни Росії проти України. Це ще один крок до дестабілізації внутрішньополітичної ситуації та широкомасштабного вторгнення регулярних путінських військ на територію нашої держави.

Готуймося, брати і сестри, до найгіршого, до великої тотальної війни за право бути українцями. У якій ми обов'язково будемо переможцями.

Слава Україні!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі