Окупанти знищили дренажну рівновагу в Ялті. Місто накрило сміттям

Хотіли каміння з неба? Тримайте

Як прекрасно. Борис Бабін пише, що основним вражаючим елементом в селевому потоці Ялти і фактично його причиною стало будівельне сміття. Окупанти, захопивши Крим, розгорнули там шалене будівництво на кожному клаптику. Звичайно.

"Ну, про такі дрібниці, як відтяпування найбільш ласих шматків землі під палаци і котеджі, знесення і підпали житлових будинків під будівництво, я вже говорити не буду. Зате яка у вас буде дача Ткачова! Дача Шойгу! Дачі всіх сенаторів! Дачі всіх ФСБшників!" - це я писав щасливим кримчанам сім років тому.

А будівельне сміття вони почали звозити в гори над Ялтою. Над Ялтою. Карл. Для цього вирубали масив заповідного лісу над річкою Дерекойка. І зробили там сміттєвий полігон. І не тільки там.

Асоціація реінтеграції Криму восени прямо написала - вас цим всім накриє.

І що ти будеш думати? Таки накрило! Ай, шайтан...

Яка несподіванка.

Все за старою російською схемою - захопити, забудувати гирло гірської річки, засрати схили, зливи

Загалом, все за старою російською схемою - захопити, забудувати гирло гірської річки, по якій - ось хто б міг подумати - час від часу сходять потоки, засрати схили, зливи, знищити всю дренажну рівновагу, пробити арматурою голови всяким там екологам, які верещать, що так не можна - отримати повінь, селевий потік, лавину, пожежі, землетрус, метеорит, сарану, ангелів смерті.

У них завжди так. Щоразу. У Кримську так було. У Сибіру там щось дамбу прорвало, всі потонули. Саяно-Шушенську ГЕС розірвало. Постійно. Одні і ті ж граблі. Одні й ті ж.

Давайте робити ставки - куди вони вивезуть все це сміття знову, як розчистять? Вгадайте з одного разу.

Ну що. Хотіли в рідну гавань, щоб там каміння з неба?

Нате. Тримайте. В обидві руки. Нездарні.

Всі бажання повинні здійснюватися.

Дослівно.

А вас попереджали.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі