Мерзота і зрада в одному флаконі: влада внесла у санкційний список добровольців

Неприпустимо віддавати РФ тих, хто воював проти Кремля на стороні України

Вибачте, але це п**дець, мерзота і зрада в одному флаконі. І якщо я так висловлююсь, то значить, ця влада перейшла всі червоні лінії.

Разом із правозахисниками вивчали список тих осіб, яких приписали до злодіїв у законі і до керівників ОЗУ, і які потрапили під санкції після рішення РНБО і Зеленського. Так ось ці мерзоти внесли в список чеченців, які воюють на боці України проти російської агресії. Внесли для того, щоб видати їх Росії. Адже в РФ їх давно хоче роздобути ФСБ. А знаєте, хто ці люди? Це, наприклад, командир чеченського батальйону імені шейха Мансура під позивним Муслім Чеберлоєвський. Він номер 632 в списку РНБО. А ще Муслім Ідрісов, начштабу батальйону ім. шейха Мансура, який зайняв номер 646 у санкційному списку Зеленського. І Салман Сайнароєв, номер 650 у цьому ж списку. Є в списку й інші бійці-добровольці, яких дуже сильно хоче роздобути Кремль.

В Росії їх давно хоче роздобути ФСБ

На думку експертів і правозахисників, це сталося не випадково. Або це частина домовленості Зеленського і Єрмака з Кремлем, або хтось із підлеглих лейтенанта Баканова взяв гроші від ФСБ, щоб внести цих людей у список і вислати їх до Росії. Там вони будуть не тільки затримані і піддані тортурам, а й можуть бути вбиті владою, як багато інших опозиціонерів. У будь-якому випадку, неприпустимо віддавати РФ тих, хто воював проти Кремля на стороні України. Це неприпустимо як із політичної точки зору, так і з моральної. Здогадуюся, що балаболи з Банкової можуть на своє виправдання почати розпускати чутки, що якщо ці люди не злодії в законі, то бійці ІГІЛ або взагалі вороги України, але в цю брехню мало хто повірить. Хоча ОП буде дуже старатися, адже не просто так внесли ці прізвища в список. Очевидно, за все заплачено і домовлено.

Ми повинні зробити все, щоб зірвати зраду, яку намагаються заховати в санкційних списках Зеленського. Ці мерзотники не бояться нічого, крім публічності. А Зеленський все це мовчазно покриває.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі