Путін сіє вітер і має готуватися пожати бурю

Курс узято на придушення будь-якої несанкціонованої політичної діяльності

Сьогодні в Москві був "день великого хапка". Поліцаї схопили близько 200 учасників форуму муніципальних депутатів (Яшина, Ройзмана, Галяміну, Кара-Мурзу і т.д.), які намагалися провести щось типу Земського з'їзду в стилі початку 20 століття.

За адміністративною справою проти "земців" може послідувати кримінальна, тоді посадити організаторів Форуму можуть вже надовго. У Нижньому Новгороді Михайло Іосілевич сидить другий місяць в СІЗО за тим же звинуваченням у співпраці із забороненою "Відкритою Росією" за те, що надав приміщення для семінару.

Мирнообновленці зібралися обговорити, як за допомогою місцевого самоврядування боротися за демократію. Однак новому самодержавству ніякі реформи не потрібні

Мирнообновленці зібралися обговорити, як за допомогою місцевого самоврядування боротися за демократію. Однак новому самодержавству ніякі реформи не потрібні. Курс взято на придушення будь-якої несанкціонованої політичної діяльності.

Олександр ІІІ теж жорстко припиняв опозиційну активність земських представників і проводив антидемократичні контрреформи. Плеханов писав після його смерті: "Цілих 13 років Олександр III сіяв вітер. Його спадкоємцю належить зробити все, щоб буря не вибухнула". Що трапилося з недолугим спадкоємцем і його сім'єю, добре відомо.

Путін і його спадкоємці теж рано чи пізно пожнуть бурю. Саджаючи нових кадетів, "самодержець" готує грунт для нових есерів. Лібералів з прожектами в портфелях можуть змінити радикали з маузерами в руках.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі