Економіка впала, війна триває, олігархів не побороли. Але є і хороші новини

Через карантин вихідного дня бізнес втратив мільярди. Збитки відшкодує Степанов чи Зеленський?

Міністр охорони здоров'я каже, що карантин вихідного дня себе не виправдав. Хотілось би знати, хто понесе відповідальність і відшкодує збитки? Степанов? Зеленський? Єрмак? Бо, в масштабах країни, через карантин, що себе не виправдав, бізнес втратив мільярди. Мільйони людей не отримали зарплати. Бюджет не отримав податків. А влада така: сорі! Ми тут з пацанами спробували, а воно не вийшло. Вибачте!

А ще не вийшло закінчити війну. Ну як не вийшло? Насправді, майже вийшло. Ми війну закінчили і більше не стріляємо. Правда, росіяни не закінчили і наших солдатів продовжують вбивати. Але в Офісі президента вважають, що тут не повний провал, а, все-таки 50 на 50.

Не вийшло виростити економіку на 40%. Перший Кабмін Зеленського пробував, але не вийшло і вона почала не рости, а падати. Ще у січні. До коронавірусу.

Не вийшло підняти зарплати медикам. І, ніби, все правильно зробили: ролик у ютуб запиляли, інфографіку намалювали. А зарплати не піднімаються і все. Як пороблено!

Не вишло побороти олігархів. Зеленський Коломойського навіть в Офіс президента запросив, щоб побороть. Але рідні стіни не допомогли.

Правда, є й хороші новини! Дуже вдало вийшло послати МВФ. Прямо, як в серіалі. Правда, послали не ми їх, а вони нас. Але це вже деталі.

І у мене питання: а навіщо нам влада, у якої нічого не виходить?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі