Росії давно немає

Її знищили у 1917 році

Країни Росія давно немає. Ще у 1917 році її знищили. Тоді це було очевидно всім. "Подумаєш - вони врятували Расєю, а може краще було б не рятувати" - писав більшовик Джек Алтаузен про Мініна і Пожарського, радіючи, що тепер їхня "історична помилка" виправлена. "Добре, що немає Росії" - похмуро вторив йому білоемігрант Георгій Іванов. Російська імперія впала. А позбавлена ​​від імперського тягаря республіканська Росія, про яку мріяли багато поколінь російських демократів, так і не народилася. Більшовики просто перебудували стару тюрму народів на комуністичний лад.

Зміновіхівці прийняли відродження імперії за відновлення Росії. Але імперія повстала з попелу, а Росія ні. Нова імперія виявилася комуністичним совком. Російську (як і інші) культуру і інтелігенцію розтоптали і принизили.

1991 року СРСР розвалився, але Росія не відродилася. Огризок імперії під кеівництвом колишніх комуністів назвав себе Російською Федерацією і незабаром відтворив імперію, тепер як мафіозну державу. А Росії як країни єдиної політичної нації, як не було, так і немає.

Що пов'язує мафіозну імперію РФ з історичною Росією? Може релігія і культура? РПЦ вже давно не православна, а Російська побєдобєсна церква. Патріарх в ній Путін, а Гундяєв у нього - хлопчик на побігеньках. Правлячий клас не має нічого спільного з російською культурою. Це співтовариство злочинців.

РПЦ вже давно не православна, а Російська побєдобєсна церква. Патріарх в ній Путін, а Гундяєв у нього - хлопчик на побігеньках

Влада в Росії має таке ж відношення до однойменної країни, як банда Дона Карлеоне - до контрольованої нею території. Є сибірський квартал, є татарський, далекосхідний і т.д. Смотрящий, якого поставив хрещений батько, збирає з кожного району данину і несе в ставку пахана "Москву".

Чому безліч росіян ненавидять свою столицю? Не можна уявити, щоб німці ненавиділи Берлін, англійці - Лондон, французи - Париж і т.д. Але поляки або чехи, звичайно, ненавиділи столицю Третього рейху, індуси - столицю Британської імперії, алжирці - столицю імперської Франції. Безліч росіян, незалежно від національності, сприймають Москву як імперську столицю, а себе як жителів колоніальних, залежних територій. Тільки цим можна пояснити ненависть до Москви в російських регіонах.

Росію пов'язує воєдино тільки централізоване насильство, колючий дріт таборів, тортури і наручники. Є спокуса повторити вслід за тим же Георгієм Івановим: "І ніхто нам не допоможе і не треба допомагати".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі