Економіка Росії падає, але Путін живе в іншій реальності

Повноцінна вербальна комунікація з ним у нормальних людей неможлива

Реальність № 1.

Євро за 92 рублі (зростання з 2000 року в 3,4 рази).

Долар - 79 рублів (зростання з 2000 року майже втричі). Кількість нових хворих Covid-19 за добу - 8135.

Навколо Росії - війни: на заході Лукашенко воює зі своїм народом, путінські бандити воюють проти України, на півдні Азербайджан, який озброює Росія, воює проти Вірменії, яку озброює Росія, на сході бунтує Хабаровськ.

На дипломатичному фронті: Меркель відвідує Навального в клініці, а Макрон після бесіди з Путіним повідомляє, що "не можна брехати президенту Франції як якомусь російському селянинові".

Реальність № 2.

Путін цікавиться на зустрічі з ядерниками, "чи не можна озброїти нейтрино (стабільна, електрично нейтральна елементарна частинка, з масою, значно меншою, ніж в інших відомих елементарних частинок. - gazeta.ua)".

Фахівці з когнітивної етології з'ясували, що багато тварин, наприклад, мавпи, дельфіни, собаки, ворони та інші, цілком здатні розуміти людську мову і були б готові вести з людьми нормальні розмови, але повноцінній вербальній комунікації перешкоджають анатомічні особливості гортані. У Путіна з гортанню, начебто все гаразд, але повноцінна вербальна комунікація з ним у нормальних людей неможлива. Чому?

Питання для пеервірки: ви хотіли б озброїти нейтрино, а також інші лептони і всякі бозони з кварками?

Можу припустити, що в реальності № 2, де мешкає Путін, будь-який неозброєний об'єкт позбавлений сенсу і не має права на існування, чи то людина, чи елементарна частинка. Фрау Меркель права: він живе в іншій реальності, куди нормальним людям потрапити неможливо. Та, чесно кажучи, і не хочеться...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі