Путінська конституція увійде в історію як апофеоз дурості і лицемірства

Спадкоємність рабства, безправ'я і терору

Путін хоче застовпити собі місце в історії Росії, щоб в ній поряд з ленінською, сталінською, брежнєвською, єльцинською, була і путінська конституція. І треба сказати, поки що йому це вдається. Путінська конституція дійсно увійде в історію як апофеоз дурості і лицемірства.

Ось, наприклад, черговий перл, який вніс особисто президент: "Російська Федерація, об'єднана тисячолітньою історією, зберігаючи пам'ять предків, які передали нам ідеали і віру в Бога, а також спадкоємність розвитку російської держави, визнає державну єдність, що склалася історично".

Характерно, що вніс цю поправку колишній член КПРС, який багато років проклинав релігію на партзборах і заліках з "наукового комунізму", співробітник КДБ, який зобов'язаний активно переслідувати віруючих; що ані трохи не розкаявся, а, навпаки, пишається своїм чекістсько-комсомольсько-комуністичним минулим. Люди з подібними біографіями і прийматимуть ці поправки в Думі.

Про яку історію вони говорять? Про тисячі священнослужителів усіх конфесій, яких знищила їхня улюблена держава?

Про яку історію вони говорять? Про тисячі священнослужителів усіх конфесій, яких знищила їхня улюблена держава? Про тотальне осквернення культових будівель юрбами сповнених антирелігійного ентузіазму співвітчизників?

Що їм могли передати предки? Пам'ять про те, як перетворювати церкви на громадські туалети і корівники? Віру в святість армійського чобота? Ідеали батога і казарми? Спадкоємність рабства, безправ'я і терору?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі