Українці ґавлять справжню біду, яка може на нас звалитися

Коломойський – найбільша загроза національній безпеці

Ніколи не розумів тих, хто у 2014 році кричав про те, який молодець Коломойський. Підтримує Україну, воює з Путіним. Не дав розповсюдитися в Дніпро "русскому миру".

Так, відповідав я. Бився він толково і жорстко. Усім би повчитись. Але боровся він не за Україну, а за уявний город, з якого він годується. За свої бабки. Просто тоді інтереси олігарха і держави Україна ненадовго співпали.

Відбившись від тих, хто хотів взяти "нажитоє нєпасільним трудом", він грабував країну далі. У тому числі із своєю аферою із Приватбанком він ледь не загнав Україну у фінансовий колапс.

Боровся він не за Україну, а за уявний город, з якого він годується

Зараз Коломойський хоче віджати собі націоналізований Приватбанк назад. Ну, або отримати за нього компенсатори.

На даний час він своїми діями є найбільшою загрозою національній безпеці України. Навіть більшою за Медведчука (хоча, здається, що може бути більшим).

Тільки цього тижня відбулися два програші України у боротьбі з Коломойським. Фонд держмайна програв суд у справі повернення Дніпроавіа від Коломойського Україні. А напівдержавна "Укрнафта" уклала мирову угоду з ТОВ "Укренерго-Трейд", у рамках якої компанія відмовилась від вимоги 22,7 млн грн штрафів та пені за боргом за природний газ.

Ну хто б міг подумати. Менеджмент "Укрнафти", який вже років 15 контролює Ігор Валерійович пробачив підприємству, яке належить Ігорю Валерійовичу. Совпадєніє? Не думаю.

Оп, і на рівному місці ми з вами стали біднішими.

На рівному місці ми з вами стали біднішими

Дійшло до того, що на спільному засіданні нового складу уряду України та нового складу Єврокомісії, яке 28 січня відбулося в Брюсселі, у спеціальній спільній заяві цьому питанню присвятили цілий пункт.

А Верховний представник із зовнішньої та безпекової політики Євросоюзу Жозеп Боррель за підсумками зустрічі зауважив таке: "Ми обговорили, як Україна має продовжувати посилення верховенства права, боротьбу з корупцією, включно з випадком шахрайства з Приватбанком".

Ціла Єврокомісія б'є в набат, а в Україні суспільство ґавить справжню біду, яка може звалитися на нас.

Ну так, нам же цікавіше, як сиділа кіпа на Зеленському біля Стіни плачу в Єрусалимі. Чи як прокоментував хтось там у Москві спіч Зе! у Варшаві.

Наша біда, що ми в ієрархії наших проблем на перше місце ставимо другорядні. А справжні - вважаємо не важливими.

Путін - головна зовнішня морока для України. Коломойський - морока внутрішня

Тому я не заморюся повторювати: Путін - головна зовнішня морока для України. Коломойський - морока внутрішня.

А Володимир Олександрович не спішить вирішувати проблему. Думає, що воно розсмокчеться. Не розсмокчеться.

Сподіваюся, що услід за європейськими чиновниками і Майк Помпео, який приїхав сьогодні до нас, по-дружньому і не на камери скаже нашому президенту: "Вован, не бійся його, відіб'ємося. Будь мужиком, посилай вже старого лиса".

Може Зе! наважиться таки проститися з другом.

Може тоді і почну Зеленського поважати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі