Півроку Зеленський має необмежену владу. І не зрозуміло, куди він веде країну

Його правління покрите мороком невідомості

Щиро заздрю людям, які проаналізували перші півроку правління Володимира Зеленського і написали про це великі пости з плюсами і мінусами. Для мене перші півроку Зеленського покриті мороком невідомості:

1. Я не знаю, як Зеленський ставиться до нашого ворога - Росії. З одного боку, він наш головнокомандувач, з іншого - в Росії ринок для його бізнесу, а в його команді повно русофілів від Разумкова з "Молодих регіонів", до Єрмака.

2. Я не знаю, як Зеленський планує закінчувати війну. Про "перестати стріляти" я чув, але я дуже не впевнений, що це працює. Стріляти ми, начебто, перестали, а люди продовжують гинути і кінця краю цьому не видно.

3. Я не знаю, яку економічну політику проводить Зеленський. На вибори його партія йшла лібертаріанцями, а після виборів сказали, що стануть соціалістами. Це настільки різне, що поєднати не вийде ніяк.

На вибори його партія йшла лібертаріанцями, а після виборів сказали, що стануть соціалістами. Це настільки різне, що поєднати не вийде ніяк

4. Я не знаю, як Зеленський ставиться до євроінтеграції. Він вимовляє якісь слова про це, але його МЗС заточений під роботу з Росією і євроінтегратори один за одним залишають МЗС.

5. Мені незрозуміле ставлення Зеленського до ринку землі. Він, начебто, і за ринок, але іноземцям землю продавати не хоче. Так це ринок чи земельний міжсобойчик для українських олігархів?

6. І мені незрозуміла ще ціла купа речей. Соціальна політика. Децентралізація. Декомунізація. Боротьба з корупцією. Відносини з Коломойським. Чому не сидить Ахметов. Навіщо згорнули реформу судової системи. Навіщо беруть під тотальний контроль суди і силові відомства.

Зрозуміло тільки одне. Півроку Зеленський має необмежену владу. І ніхто не розуміє, куди він веде країну. І чи веде взагалі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі