Росія у процесі розпаду. Розлетиться на безліч уламків

Країна розколота соціально, територіально, станово і національно

Путінські ЗМІ люблять лякати населення розпадом Росії. Але ж країна давно в процесі. Вона як шибка, що розтріскалася, і якось тримається в рамі, але якщо хтось зважиться натиснути на неї, розлетиться на безліч уламків.

Від звичайних імперій Росія відрізняється тим, що розділена не тільки на метрополію і колонії, але і на меншість внутрішніх колонізаторів і більшість формально імперської нації, яка піддається фактично колоніальній експлуатації.

Країна розколота соціально, територіально, станово і національно:

- на привілейовану меншість: вищу бюрократію, включаючи силовиків, і пов'язаний з нею олігархат (приблизно три відсотки надбагатих, яким належить близько 90% всіх фінансових ресурсів країни) й інші 97% населення, що піддаються жорстокій і принизливій експлуатації з боку соціальної верхівки.

- на метрополію (Москва) і фактичні колонії (решта Росії, включаючи привілейовані колоніальні анклави: Петербург, Чечню, Сочі і т.д.);

Імперський центр і національні окраїни, які все більше піддаються русифікаторському тиску

- на опричну Росію силових структур і земське цивільне населення, абсолютно безправне перед всевладдям нових опричників, які принижують, катують і грабують людей без погонів.

- імперський центр і національні окраїни, які все більше піддаються русифікаторському тиску.

По всіх цих лініях посилюється розкол і зріє відкритий конфлікт. Чи скоро скло розлетиться на друзки? Це залежить тільки від того, коли на нього натиснуть, наприклад, при спробі помити.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі