Екс-регіонал виступав під прапорами ДНР, а тепер хоче управляти Києвом

З чорних щілин на світло продовжують виповзати найнеймовірніші політичні умертвіння

5 червня в Українському домі відбудуться вибори нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації на період 2019-2021.

Серед допущених до цього процесу організацій в списку можна побачити якесь ГО "Коралі", яку очолює колишній народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов.

13 квітня 2014 року Лук'янов разом з натовпом козаків, гопників і російських "туристів" брав участь у захопленні міськвиконкому в Харцизьку. Тоді після вторгнення в Слов'янськ угруповання Гіркін, подібні захоплення відбувалися по всій області, і Харцизьк не став винятком.

Лук'янов виступав на мітингу під прапорами сепаратистів, підтримував референдум щодо відділення Донбасу від України

У той день із захопленої будівлі зірвали українські прапори, а замість них вивісили символіку ДНР. Лук'янов виступав на мітингу під прапорами сепаратистів, підтримував референдум щодо відділення Донбасу від України, розповідав про те, як застерігав бійців ЗСУ застосовувати силу проти "свого народу" і т.д.

Чесно кажучи, думав, що цей персонаж сидить десь в Криму або в Росії, але ні. Виявляється, Лук'янов спокійно живе в ненависному йому Києві, від якого він сам же закликав відділятися. Більш того - тепер Лук'янов хоче пролізти в Громадську раду при КМДА, щоб брати участь в управлінні столицею.

Повиступав під прапорами ДНР, розпалив конфлікт, підбурив співгромадян і втік з Донбасу. Нехай інші тепер мучаться і живуть в резервації.

Дивовижно. Здавалося б, домоглася людина свого. Захистив Харцизьк від бандерівців, українізації, вишиванок і т.д. Так і їдь туди, насолоджуйся життям. Ти ж хотів "русский мир", так ось він. Але ні.

Чомусь Лук'янов не хоче жити в "республіці" і працювати в "народній раді ДНР", а їде в Київ, до "хунти" і "фашистів".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі