Люди в Шереметьєво згоріли через надприбутки Путіна

Слідкуйте за руками

Маргарита Симоньян закликала судити людей, які нібито замість того, щоб евакуюватися з палаючого літака за правилами, почали рятувати свої речі.

Ну, вже якщо сама Симоньян включилася, значить, замовлення із самого верху. Владі потрібно терміново перемкнути увагу і перевести стрілки з істинних винуватців трагедії на пасажирів.

Справа в тому, що відповідальність за десятки жертв катастрофи Superjet лежить на найближчих друзях і подільників Путіна: Аркадію Ротенбергу і Сергію Чемезову. Ротенберг - господар Шереметьєво, Чемезов - виробник і постачальник Sukhoi Superjet 100.

Шереметьєво провалив пожежні і рятувальні роботи (не підготували смугу для посадки і спізнився з гасінням пожежі). А Чемезов раніше нав'язав Аерофлоту покупку недопрацьованих і небезпечних Superjet. За останні роки з ними сталося безліч серйозних інцидентів. Ірландці, які з дуру їх купили, відмовилися від незручних і ненадійних літаків. А ось в Росії на них завжди є попит. Адже це бізнес колишнього товариша по службі і багаторічного близького друга Путіна.

Яке б нещастя в Росії не сталося останнім часом, незабаром виявляється, що за ним стоять шкурні інтереси путінської братви

Люди в суперджеті згоріли через надприбутки Путіна і його дружків (хто повірить, що вони не діляться з благодійником). Сумна закономірність. Яке б нещастя в Росії не сталося останнім часом (екологічна катастрофа зі звалищами, знищення лісів, військові авантюри, отруєння школярів неякісними продуктами і т.д.), незабаром виявляється, що за ним стоять шкурні інтереси путінської братви.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі