Радійте, росіяни, у вас одна корова здохла, а в українського сусіда – дві

Диктатура 3%

З новин: 3% найбагатших росіян володіють 89% всіх фінансових активів, 92% всіх строкових вкладів і 89% всіх наявних заощаджень.

Росія поділена на дві нерівні частини. Одну з них (97% населення) влада підтримує морально: "Грошей немає, але ви тримайтеся". А іншу (3%) - матеріально. Ці 3% і є сама влада: чиновники, чекісти і афілійований з ними великий бізнес (в т.ч. "олігархи").

97% населення влада підтримує морально: "Грошей немає, але ви тримайтеся". А іншу (3%) - матеріально

Саме на їхню користь перерозподілили державну власність. Саме їм надали можливість безкарно красти з бюджету і безпосередньо у громадян, а також різноманітні пільги та привілеї.

Ось ці 3% - і є справжній рейтинг влади. Ці люди раціонально мотивовані її підтримувати. Решта роблять це всупереч власним інтересам, під впливом маніпулятивної пропаганди. Саме їх годують казками про ворогів, які оточили країну і зазіхають на її нечувані багатства і кришталеву моральну чистоту. Саме для них малюють мультики про міфічну суперзброю. Саме їх щодня заспокоюють з телеекранів, мовляв, "нам нелегко, зате українцям ще гірше, радійте у вас одна корова здохла, а в українського сусіда - дві". Найсумніше, що багато радіють адже...

А в цей час їх продовжують грабувати все ті ж 3% вигодонабувачів путінського режиму.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі