Росія втручалася в американські вибори. Але замовником був не Трамп

Почався процес тектонічних зрушень

Тут всі пишуть, що спецпрокурор Роберт Мюллер провів розслідування, і довів - Трамп непричетний, Росія не втручалася у вибори в США, все брехня. Так ось. Мюллер виявив прямо протилежне. Втручання Росії у вибори в США доведено. Було дві спроби. Одна - розгойдування ситуації і поширення фейків від "Агентства інтернет-досліджень". Так-так, ті самі ольгінські тролі. Так-так, той самий Пригожин. Друга - спроба злому демократів і Гілларі Клінтон. Це доведено. У цих справах висунуто звинувачення. Названо прізвища. Тут ніяких питань немає взагалі.

Не доведено, що це робилося:

а) за безпосередньою вказівкою Трампа;

б) безпосередньо в його інтересах.

"Не доведено" - означає, що не змогли знайти доказів, які можна пред'явити в суді.

"Не доведено" - означає, що не змогли знайти доказів, які можна пред'явити в суді

Але пропозиції такі йому надходили.

Також Мюллер не зміг прийти до висновку, заважав чи не заважав Трамп розслідуванню. Це за нього зробив генпрокурор, який, вивчивши матеріали, дійшов висновку, що - ні, не заважав.

Тому, якщо де натикаєтеся на крики "Америка все бреше, Росія непричетна" - це брехня. Просто відверта брехня. Росія причетна. Росія втручалася. Просто кінцевим замовником був не Трамп.

А ось те, що його шанси на другий термін тепер значно підвищилися - це правда.

Втім, особисто у мене було відчуття, що його переоберуть в будь-якому випадку, хоч метеорит впади на землю - з першого ж дня його приходу до влади. Занадто глибинні сили розбуджені. Почався процес тектонічних зрушень і в світовій політиці, і в політиці по всьому світу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі