Грьобані реформатори почали ремонтувати дороги

Ніколи такого не було і ось!

Щороку, коли сходить сніг, знаходяться пильні люди, котрі розкривають мені очі. А доріг немає! Грьобані реформатори! Гіперлуп, ахаха! Реформи де?! Лайки, репости, тривога, п* раси і т.д.

Я теж можу додати міцним слівцем, але цифри люблю більше.

У 2013 році відремонтували 626 км доріг. Янукович, стабільність, підвищуємо відсоток жирів у маслі, всі справи. При цьому, тільки доріг державного значення в Україні 49 тис. км. Виходить, за рік ремонтували не більш 1,27% таких доріг. Такими темпами на ремонт потрібно 78 років. Природно, ті, дороги, що вже є, за 80 років без ремонту перетворяться в лайно. І це тільки державного значення. Але ж є ще 25 тис. км територіальних і 121 тис. км регіональних доріг. Але це нікого не хвилювало ні в 2013, ні 2009 році, коли прем'єр Тимошенко побудувала аж цілих 112 км доріг. Зрозуміли тільки тоді, тоді старі дороги без ремонту перетворилися в прах.

За рік ремонтували не більш 1,27% доріг

У 2018 року капітально відремонтовано 3800 км доріг. Так, це теж не найкращий темп. Я чітко розумію, що таким темпом буду гоцати дупою по ямах ще років п'ять. Але просто візьміть і порівняйте 3800 і 112. Можете навіть не множити на коефіцієнт війни.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі