Російські спецслужби – це узаконені терористичні організації

Кремль бореться за монополію на терор

Псковську журналістку Світлану Прокоп'єву намагаються посадити "за виправдання тероризму". В ефірі "Эхо Москвы" вона посміла сказати, що держава своєю репресивною політикою "сама виховує" нове покоління потенційних терористів, типу хлопця, який підірвав себе біля будівлі ФСБ в Архангельську.

Дивно, державні ЗМІ створили буквально культ терористів, що бешкетують на Донбасі (Моторола, Гіві, Захарченко практично канонізовані), але у виправданні тероризму винні чомусь не Ернст з Добродєєвим і не Кисельов із Соловйовим, а скромна псковська журналістка.

Російська влада намагаються продати себе "місту і світу" в якості непримиренних борців з тероризмом. Насправді вони борються не з терором, а за монополію на терор. За своє ексклюзивне право безперешкодно вбивати. Російські спецслужби, по суті, - узаконені терористичні організації, які вбивають не тільки в Росії, але і за кордоном. Неодноразово спіймані на цьому за руку. Зрозуміло, що для Кремля терористи, які працюють на нього, - герої. А ті, хто намагається їм протистояти (як той нещасний архангельський хлопець) - страшні злочинці, один сумнів у вині яких заслуговує суворого покарання.

Монополія на терор - основа всіх злочинних авторитарних режимів

Монополія на терор - основа всіх злочинних авторитарних режимів. Однак в історії завжди знаходилися люди, які наважувалися її порушити. Наприклад, антифашист, столяр Георг Ельзер намагався в 1939 році підірвати Гітлера, а заодно і Герінга з Геббельсом. На жаль, цей терористичний акт своєї мети не досяг. Гітлер пішов за кілька хвилин до вибуху. Якби не ця трагічна випадковість, Ельзеру, можливо, вдалося б врятувати мільйони майбутніх жертв війни та Голокосту.

Нацисти теж, напевно, садили людей у в'язницю за "виправдання терориста Ельзера". Однак зараз він у вільній Німеччині - національний герой.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі