Проти українських моряків можуть сфабрикувати справу в стилі сталінських часів

Путін вже намалював картину їхнього "злочину"

Захоплені українські моряки в дуже небезпечному становищі. Справа в тому, що Путін вже намалював картину їхнього "злочину". Наразі слідство намагатиметься всіма способами (моральний тиск неминучий, але може бути і фізичний) витягти з моряків свідчення, які б підтверджували слова господаря.

Так само поводився і Сталін. Він спочатку озвучував власну фантастичну версію того, що відбувається (наприклад, що в смерті Кірова винні зинов'ївці або, що лікарі-"отруйники" - агенти міжнародного єврейства). А потім чекісти просто вибивали із затриманих необхідні шефу свідчення.

Сталін спочатку озвучував власну фантастичну версію того, що відбувається.А потім чекісти просто вибивали із затриманих необхідні шефу свідчення

Ось і Путін вже встиг публічно фактично поставити задачу перед слідством: "Нам потрібно підтвердити провокаційний характер дій української влади і зафіксувати це все в юридичних документах... Нам потрібно оформити відповідним чином, а там видно буде". Тепер чекістам доведеться ці вказівки будь-якою ціною виконати.

Путін заявив також, що українські моряки намагалися прорватися до Керчі і говорили, що збираються підірвати Керченський міст. Це маревне, ніби зі сталінських часів звинувачення, теж може "несподівано" спливти на слідстві. Загалом міжнародному співтовариству потрібно терміново рятувати українських моряків. Інакше проти них можуть сфабрикувати справу в стилі 1937 року.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі