Як я дивився серіал про "глубинку" РФ: Україна таки не Росія

5 годин вимушеного занурення в російську реальність

Вчора їхав у маршрутці Суми-Київ і був вимушений майже 5 годин дивитись російський серіал "Ольга". Хоча фільм жахливий за своїм сюжетом та фабулою, все таки пораджу вам подивитися хоч пару серій цього лайна. Цей внутрішній експеримент дозволить вам усвідомити "дно", на якому перебуває російське суспільство в "глубинке" РФ.

На цьому "дні" живе типова сім'я, яка тримається на простій "русской бабе" (саме "бабі", а не жінці). Ця "баба" одночасно заробляє гроші, приймає рішення, прибирає, готує їсти та вирішує всі проблеми. А у цей час на її шиї розмістились: дід алкоголік та наркоман, який постійно щось краде з дому. Сестра, яка чекає коханого з тюрми. І хоч їй 30 років, вона ніде не працює і веде себе за її ж словами як "овца". Донька, яка має от-от народити від хлопця, який є місцевим "решаловым" (рамси, біти, гоп-стоп і всі прєлєсті 90-х).

Уся сімейка виживає тільки тому, що постійно всіх обманює, краде, порушує закон

Уся сімейка виживає тільки тому, що постійно всіх обманює, краде, порушує закон. А якщо хтось потрапляє до поліції, то все вирішують через хабарі. Більше того, давати хабарі поліції їм пропонують прокурори. Майже пряма цитата прокурора який стимулює Ольгу дати хабар слідаку: "так будет проще для всех". Якщо хабаря не має - не проблема. Ольга переспить зі слідаком.

Постійні жарти про "гейропу" і "толерастів", акценти на "скрепи" та мудру центральну владу.

Одним словом 5 годин вимушеного занурення в російську реальність.

А ще в черговий раз переконався, що Україна, незважаючи на всі наші внутрішні проблеми, слава Богу, не Росія.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі