Кати-спадкоємці. Як у Росії день чекіста святкували

Директор ФСБ Росії Олександр Бортніков зробив явку з повинною

Галич майже п'ятдесят років тому точно описав сьогоднішнє чекістське свято (день працівника органів безпеки РФ відзначається щорічно 20 грудня, - ред.):

"На столе у них икра, балычок,

Не какой-нибудь - "КВ" - коньячок,

А впоследствии - чаек, пастила,

Кекс "Гвардейский" и печенье "Салют",

И сидят заплечных дел мастера

И тихонько, но душевно поют:

"О Сталине мудром, родном и любимом..."

- Мы на страже, - говорят палачи.

- Но когда же? - говорят палачи.

- Поскорей бы! - говорят палачи. -

Встань, Отец, и вразуми, и поучи!"

За минулі десятиліття змінилися тільки напої та закуски на катівські столах. Ще б пак, кати стали помітно багатшими. У них тепер - маєтки під Москвою, будинки на Лазурному березі і мільйони доларів в офшорах. Але самі вони залишилися колишніми. Вони все так само хочуть нашої з вами крові. Мріють кованими чобітьми затоптати будь-який опір їхньому пануванню. І пишаються своїми попередниками - віртуозами і рекордсменами катівський справи.

ФСБешники самі не розуміють, що наслідуючи справи своїх "вчителів", ризикують успадкувати і їх долю

Директор ФСБ Росії Олександр Бортніков фактично зробив сьогодні явку з повинною, визнавши ФСБ спадкоємицею інших злочинних організацій: ЧК-ОГПУ-НКВД-МГБ-КГБ. "І відхрещуватися від слова" чекіст "- це все одно що віддавати забуттю покоління наших попередників", - сказав він в інтерв'ю "Российской газете". Таким чином ФСБ, по суті, бере на себе відповідальність за криваві справи чекістів минулого, гекатомби їх жертв.

Мабуть, ФСБешники самі не розуміють, що наслідуючи справи своїх "вчителів", ризикують успадкувати і їх долю. Найкраще побажання Бортнікову, Путіну і Ко на "День чекіста" - закінчити своє життя так само, як і їх попередники: Ягода, Єжов, Абакумов, Берія і т.п.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі