Істерика Кремля

Ресурси Росії тануть із катастрофічною швидкістю. Москва готова обговорювати що завгодно.

Ця істерика триває безперервно вже півтора місяця. Кремль хоче хоч яких-небудь переговорів.

Задіяні всі можливі канали, навіть ті, які раніше вважалися неприйнятними і опозиційними.Пєсков, Лавров, "незалежні" політологи..."Путін готовий до переговорів, у Кремля є пропозиції, Путін готовий до зустрічі з Трампом, ну обговоріть хоч що-небудь з нами".

"Проблема Криму – не обговорюється" — давно забута фраза

Ресурси тануть з катастрофічною швидкістю. Підтримувати навіть видимість присутності і стабільності на кримському, східно-українському, сірійському, військово-провокаційному і внутрішньому "фронтах" вже немає ніякої можливості."Проблема Криму – не обговорюється" — давно забута фраза.

"Необережна" заява Трампа, що пора йти зі сходу України й звільняти Крим не викликала жодної реакції Кремля. Вірніше, викликала заяву про готовність до переговорів.

"Ну, будь ласка, Христа ради, хоч про РСМД-договір, хоч про Крим, хоч про кібер-атаки, хоч про шпигунів".Навіть найсвятіше, висування в кандидати на вибори нацлідера – можна й це обговорити.Можна знову висунути якого-небудь ведмедика Тедді. Вибори понарошку з кандидатом Міхалом Івановичем Понарошку – готові обговорювати.

Хоч тушкою, хоч опудалом – не погуби, государ. Мовчить бусурман.

А тут і нафта, гадина, до вказівок не прислухається. "Ми ж тепер білі, пухнасті, про ядерний попіл вже півроку мовчимо, стримуємося". Невже дарма?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі