Футбольні хулігани прилетіли у Францію "літаком Путіна"

Бійку російських вболівальників з англійськими на Чемпіонаті Європи у Франції можуть кваліфікувати як сплановану протиправну акцію РФ

Для Росії все ще гірше, ніж можна було спочатку припустити.

Отже.

Навколофутбольні хулігани (саме ті, хто влаштовує бійки) прилетіли у Францію чартерним рейсом РФС, Російського футбольного союзу. По суті — чартером Міністерства спорту, яке очолює Віталій Мутко. Як на Заході всім відомо, це не тільки високопоставлений чиновник, але і людина, наближена до Путіна. Хулігани з РФ прилетіли організовано і безкоштовно, за рахунок держави. Їх особи будуть встановлені. Списки пасажирів є у французьких спецслужб.

Навколофутбольні хулігани прилетіли у Францію чартерним рейсом Російського футбольного союзу. По суті — чартером Міністерства спорту

Набором навколофутбольних бойовиків на борт (місткість до 300 місць) займався Олександр Шпригін. Це — голова ВТБ, Всеросійського товариства вболівальників, знатний прихильник "русского мира" і людина Мутка. В РФ він неодноразово був замішаний у скандалах, але старший товариш його рятував.

Зараз Шпригіна депортують у РФ, зі спецназом і всіма належними "почестями". Тим часом у Москві на його місце підшукали іншу людину. Можливо, тепер пропаганда скаже, що Шпригін звільнився і полетів на чартері з друзями у відпустку.

Вищеназвані факти, багато з яких напевно вже відомі французьким державним і міжнародним футбольним органам, дають західній пресі право стверджувати, що хулігани прилетіли у Францію "чартером Путіна". І неважливо, чи знав про це особисто президент РФ.

Чим це обернеться — подивимося. Тепер цілком може дійти до дискваліфікації РФС і позбавлення РФ права на чемпіонат світу.

Державний слід у фанатському побоїщі — це дуже серйозно. Це не просто бійка. Це можуть кваліфікувати як сплановану протиправну акцію на території іншої країни під час Чемпіонату Європи.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі