Володимир Волков
Український громадський та політичний діяч, Голова державного комітету рибного господарства України. Активний учасник подій на Євромайдані та один з ініціаторів відновлення Національної гвардії України та Української військової організації.
15.05.2015
2

Всі засоби хороші

Реформування, яке на сьогодні проводить влада в цілому, та, безпоседньо, в МВС України, несе лише фейкові цінності замилюючи очі українському народу. Бажання висунотої майданом влади "укоренитися на завжди", лише підтверджує те, що кожен вирішує свої особисті питання за допомогою свого службового становища, а на людей їм начхати! Недосконалість в організації та управління правоохоронною системою призводить до порушення прав і свобод людини і громадянина, остаточно знищує довіру населення до правоохоронних органів у цілому, та негативно впливає на своєчасність і ефективність заходів, спрямованих на захист та реалізацію визначених Конституцією України та законами прав і свобод. Про координацію діяльності органів внутрішніх справ щодо захисту прав і свобод громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, охорони громадського порядку і забезпечення громадської безпеки, влада ( діюча) забула назавжди!
В якості стеба ( прикола), була запропонована грузинська модель реформування МВС, з можливими "заохочувальними призами": чарівною дівчиною, яка представляла модель реформи по-суті і по-формі - теж! Але нам всім добре зрозуміло, що за представленою моделлю ховається вся таж структура організаційної діяльності МВС, де в першу чергу треба подолати корупційну платформу серед наших політиків. Всі ці понти з назвами ( поліція), промоушеном, показовою реформою, рекрутом нових людей - це лише один із можливих варіантів відволікання уваги.
Політика Міністерства внутрішніх справ України та особиста мета міністра полягає в зачистки всьго "під нуль", тобто позбавитися громадської участі та контролю, критики і обурення щодо відсутності дієвих та реальних реформ. Викоренити протестуючий громадянських актив в український спільноті. Все це робиться для того, щоб зосередити владу в одних руках ( одної політичної сили), через "закрутку гайок", за якою стоїть ідея формування жандармської системи.
Перед Українською спільнотою постало нагальне питання відставки Міністра внутрішніх справ України Авакова Арсена. І парламент ніби то ставить це питання на розгляд! І ніби то яскраві промови про корупцію в системі, мають відгук у суспільстві! Але як на мене це суцільний цирк! Весь цей спектакль побудований для збереження місця цьому ж міністру ще на найближчі пів року, а не про реформи чи зміни. Звертаю вашу увагу, що нами запропонованими реформи у силових структурах через проект Національної Поліції місцевого самоврядування ніхто навіть не поцікавився, будь-які пропозиції зверхньо ігноруються, бо тоді до реформування зможе долучитися громадськість, чого вони КАТЕГОРИЧНО бояться.
Мені щиро шкода репутації депутатів, які ініціюють відставку Авакова, знаючи, що " цей цирк", спланована акція, і має на меті імунітет ще на пів року ( модель, яка спрацювала у Яценюка). Ще більш шкода патріотів, які можливо будуть використані в темну!
Отже, будь-які запропоновані моделі реформування цією командою, лише вводять в оману українське суспільство. Влада намагається використовувати всі засоби за для досягнення своїх цілей. І не важливо моральні вони чи ні, адже, як кажуть наші сусіди кацапи, "на войне все средства хороши".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі