Чемпіонська допомога для бійців АТО

Знаєте яка найбільша цінність України? Не ліса, ріки та лани широкополі - хоча це, безумовно, наше багатство, яке ми мусимо берегти. Це - наші люди. Прекрасні душею, патріотичні, щирі, самовіддані, ті, які будують майбутнє цеглинка за цеглинкою. І я вдячний долі за те, що вона постійно мені дарує зустріч з такими людьми!

Знайомтесь - Роман Івасишин. Підприємець зі Львова, затятий рибалка. Торік він упіймав коропа вагою 20 кг. 400 гр. - це офіційний зареєстрований рекорд України 2014 року.


За цей рекорд йому сьогодні у Києві на виставці "Рибалка. Полювання. Туризм" вручили сертифікат на 12 000 грн. (від організаторів конкурсу "Рекордний короп України" - компанії Нормарк-Україна та альманаху "Carp Expert").
І що зробив Роман? Він не кинувся витрачати призові гроші на нові гачки, нитки, котушки чи вудлища. Він передав всю суму... для потреб бійців АТО.

Федерація Риболовного спорту України, і її керівник Віталій Левченко, який є активним волонтером, забезпечить закупку всього необхідного та доставить це на фронт. Слава Україні!

Романе - дякуємо тобі, і за рекорди, і за людяність!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі