Досить балачок

Завтра у Харкові нинішня влада планує провести другий загальноукраїнський круглий стіл національної єдності. Ніяк набалакатися не можуть!

Не розумію, як можна проводити подібні зібрання, коли зрадники та окупанти зі зброєю ходять по нашій землі, стріляють у наших людей, гранатометами збивають українські літаки. Час розмов давно закінчився, зараз потрібно діяти. Брати до рук зброю і гнати ворогів з України. Порожні балачки здатні принести лише нові втрати, більше нічого.

Згадую Майдан. Тоді людей теж довго годували розмовами. Говорили: ось-ось все владнається. Тільки стійте сумирно, нікуди не розходьтеся і нічого не робіть. Люди терпіли. Довго. Та врешті-решт терпець увірвався. Ціною людських життів майданівці перемогли бандитську владу. Зараз така ж ситуація. Нинішня правляча верхівка, яку формують представники "Батьківщини", УДАРу та "Свободи", своїми порожніми розмовами навмисне затягують час, щоб захопити більше керівних посад у країні. Вони активно запускають своє коріння у владну систему, щоб важче було їх сколихнути. Це мафія, інакше не скажеш.

За толкового керівництва кризову ситуацію в країні можна б було врегулювати за три дні. Та, очевидно, їм це не на руку. Тому й проводять круглі столи єдності, які більше нагадують імітацію. Поки народ терпить. Чи довго?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі