Костянтин Красовський
В політиці з 2004р. Голова депутатської фракції ВО "Свобода" в Почаївській міськраді. Голова партійного осередку в м. Почаїв.
02.11.2013
14

Хто такий Міккі Маус і чому він фінансує Свободу

Нажаль націоналісти не мають достатньо грошей на агітаційні матеріали, на автівки, щоби їздити кожного дня по районам, селам і доносити правду людям про дії узурпаторів при владі. Нема грошей на комфортне життя в якому націоналіст має зростати як особистість, але прийде час і українець буде забезпечений духовними і матеріальними благами.

Українці повинні пишатися успіхами один одного. Успішна людина поведе інших людей до успіху, успішний націоналіст поведе до успіху націю. Проте, так вважають не всі.

Побачив в інтернет-виданні статтю про нашого лідера: "Тягнибок показал свою львовскую квартиру: семь комнат, два этажа и антикварная мебель" - (мовою оригіналу). Кількість "змістовних" коментарів вражаюча, як і після будь-якою писаниною проти націоналістів.

Спеціально для шанувальників екшенів політспамеров "Гроші Тягнибока 1-2-..3944...", "Свободівців фінансують олігархи, бандити,..." представляю ребрендінг попереднього шоу: – "Свободу фінансують інопланетяни!".

Якісь червоно-пузі виродки – онуки НКВДістів окупували майже весь інтернет-простір. У мене складається враження, що мені намагаються підмінити поняття добра і зла: злидня – добре!; успіх – погано!...

ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВИРОДКІВ!:
Що ви квартир, меблі, полиць з книжками не бачили, чи сімейного затишку? Тягнибок являється представником звичайної української інтелігенції, котру ви виродки і ваші діди, не всю винищили.
Вам головне, аби українці жили всі в злидні! Звідки у вас таки більшовицькі замашки? Новітні бронштейни та кагановичи!?
Ваша доля смітник і болото! Бо це місце для вас юди, яничари, медведчуківці та залишки комунізму! Україна відбулась, тому вас трусить, бо вібрація української землі не співпадає з вашою трусаниною.
Україна нажерлась вами, адже її імунітет примушує все виригнути назад – в бік Кремля! Україна повертається до своїх джерел – Європи!
Тікайте негідники, бо прокидається дух українського визволителя! Як казав наш Степане: "Наша влада буде страшною для наших ворогів!"

ЗВЕРТАЮСЬ ДО СВІДОМИХ!:
Українці, досить спати! Зрозуміло, що ноги затерпли, але на колінах стояти досить! Паскуди себе дуже комфортно почувають в нашій хаті, проте, ми їм вже заважаємо... Прокидаємось!!! Холодний душ, бібліотека, спортзал... Зневіра це задоволення для тих, хто має час, а часу достатньо тільки у мертвих... Доки живі, маємо бути людьми, ознака яких розум, сила, гідність і свідомість!!! Будь гідним стань сильним та вирви зубами владу у яничара. Ти зобов'язаний керувати своїми теренами українцю! Це твій обов'язок! Рабів до раю не пускають! Лють – ворогу, любов – ближнім!

P.S. "Політспамер" - це мій авторський термін, що має наступний зміст: виродок комуністичного, або жидо-більшовицького походження, який з метою впровадження політичної дезорієнтації в суспільство – пише статті типу "Гроші Тягнибока 1-2-..3944...", "Свободівців фінансують олігархи, бандити, Аль-Каїда, Міккі Маус..."...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі